joi, 26 noiembrie 2009

Scumpa mama

Compozitor si interpret: Tirdea Romulus-Stefan
Orchestrator: Varga Cristian
Textier si producator: Nicula Adrian-Ionut

Piesa este inregistrata la UCMR-ADA.

Daca sunteti artist si doriti sa interpretati si eventual sa includeti pe un album aceasta piesa, ne puteti scrie la adresa nicula_adrian_ionut@yahoo.com pentru obtinerea acordului legal.

Mentionam ca am urmarit in primul rand sa redam ideea principala a compozitiei. Suntem constienti ca se pot aduce imbunatatiri din punct de vedere al sound-ului si nu numai. In acest sens suntem deschisi colaborarii. Aceste mentiuni sunt valabile pentru toate piesele de pe blog.

Va multumim!

2 comentarii:

  1. Subiectul mama este unul sensibil pentru fiecare dintre noi, este persoana care ne cunoaste cel mai bine. Melodia presupun ca se vrea (si reuseste) sa fie un omagiu adus acestei persoane speciale. Este ... touching, cum spune englezul. Felicitari si la mai mare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Good job!! Pe acest blog sensibilitaea este la ea acasa! Mi-ar placea sa stiu limba ingerilor, poate doar cuvintele lor pot descrie emotia din sufletul meu atunci cand este vorba de MAMA!! Felicitari Adi pentru versuri, felicitari interpretului, felicitari pentru orchestratie! Mult succes!!(ArtCristina)

    RăspundețiȘtergere